Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

KASUT BUT POLIS TRAFIK?

KASUT BUT POLIS TRAFIK?
Kasut but yang tinggi & menarik ini saya dapat percuma.
Rasa janggal pula entri malam ini, he he he bolehlah..... .

5 ulasan :

jakionline inc berkata...

hehe .. berkilat-kilat tu yg tak tahan tu.

Rasli Jaafar berkata...

kasut keja ke Bro? he he

Mohamadazhan hjDesa berkata...

salam bro,singgah mlm hari :) pnjam kawad.hehe.kilat dah tu.

Blues Riders berkata...

but tu buat pi kebun best tu bro..
insyaAllah klau jumpa apa2 nnti kita kongsi2. bak kata pepatah 'biar sama2 merasa..'

iaryylr berkata...

jakionline inc,
Bro, barang baru tu, cuma belum polish, kalau polish kamera pun tak boleh tangkap sebab terlalu bersinar.. he he he.

Rasli Jaafar,
Kasut dari kilang kasut yang dah tutup, wak beri bapa, bapa beri saya, dari info kata di buat untuk polis trafik...

Mohamadazhan hjDesa,
Pinjam kawad, lenguh kaki nanti pula, he he he..

Blues Riders,
Buat pegi kebun 10 kali lenguh bro! he he he!, Teruskan usaha bro!
Rasanya geng-geng semua kalau kita makan mangga dengan garam waktu kecik-kecik mesti syokkan?

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.