Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS LAMA ENO GARAM BUAH-BUAHAN

Gelas lama yang indah dan berseni...
Gelas Eno Garam Bukit, oPSS! Garam Buah-Buahan...
Pada bahagian belakang terdapat tulisan bahasa cina
bermaksud ENO 'Garam Buah-Buahan'
Pada bahagian depan pula terdapat tulisan bahasa inggeris
dengan maksud yang sama ENO 'Garam Buah-Buahan'
Gelas lama ini bagi pendapat saya begitu menarik,
Anda bagaimana?
- Vintage Collectibles -
Koleksi Gelas Lama iaryylr

6 ulasan :

Mohamadazhan.com berkata...

stlye.hehe.

deaf-angel berkata...

eno halia paling susah nak carik...

Fitri Osman berkata...

Saya memang suka collect gelas2 macam ni...tahniah bro..

iaryylr berkata...

Mohamadazhan.com,
style lama he he he!

deaf-angel,
wow! disini senang dicari... kena bawa stok lebih kalau jumpa, he he he!

Fitri Osman,
Bro, saya memang minat gelas lama, tengah cari yang paten camnie atau lebih kurang... , tq Bro! ( kalau ada yang lain nak tolak inform ok he he he! )

SixtyNine Gallery berkata...

saya ada 2biji gelas sebegini

iaryylr berkata...

wah! saya ada 1 jer! hu hu hu!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.