Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

TIN MILO REJECT?

Tin Milo Reject, Dimana Silapnya?
Mana tema tin Milo ini? dimana grafiknya?
oH Ho!, dalam Milo ada Milo?
Yehaaa! Selamat Minum Milo!
Milo sedari kecil....

9 ulasan :

Spallan berkata...

ini tin milo special edition boleh terus claim satu set mini van milo, takda cerita banyak punya.....hehehe

iaryylr berkata...

wah ka ka! yang tak bestnya saya tak sempat tuntut lori 2 terhakhir, hu hu hu!

Blues Riders berkata...

rasanya bukan setakat boleh claim satu set mini van milo, pemilik bertuah tin ini juga akan disponsor setahun milo percuma!! hehe..

MgtBobber berkata...

Mak aii!! Dasyat bro! mmg best giler!! Bawak la untuk pameran nanti!!

iaryylr berkata...

Blues Riders
Wah, milo setahun, dapat free gift pun ok dah he he he!

iaryylr berkata...

MgtBobber,
he he he! luculah rasanya...

roha berkata...

KEJE KILANG TIN KE?

iaryylr berkata...

roha,
kerja kilang buat kereta kebal he he he!

fairus berkata...

PERGHH.. LAIN DARI YANG LAIN..

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.