Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

KOLEKSI VOLKSWAGEN BEETLE

'Koleksi Volkswagen Beetle'
Warna Hijau Gelora
Koleksi Volkswagen Beetle
Kelebihan kereta ini adalah pada kekemasan,
Sport Rim Tarantula, barang Jepun buatan
China, pengedarannya yang meluas, dan
pengeluarannya yang mungkin agak terhad.
Ada macam-macam tuliasan pula tu!, harga
pun rasanya harga patut, dan lebih murah
kerana cuma perlu bayar duti import sahaja.
Volkswagen Beetle
Model Kenderaan : Volkswagen Beetle
Material / Body : Diecast Metal
Chassis : - Wheel : -
Saiz : 1/60
Siri : Mini Car Auto Series
Dibuat Oleh : Welly Die Casting FTY. LTD
Dibuat Untuk : Daiso Japan
Harga : RM5

Gambar menggunakan kamera

SAMSUNG PL150 / VLUU PL150 / SAMSUNG TL210 / SAMSUNG PL151

2 ulasan :

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

kereta baru nmpknya bro...he3...x perasan plak barangan Daiso ni bila pegi kt pasaraya...sebab bila masuk pasaraya selalunya pegi cari hot wheel punya kereta je..pernah dgr pasal Daiso...cuma tk perasan je ada kereta keluaran Daiso yg mcm ni..he3...nk kna cari gak nih...

iaryylr berkata...

jenama Daiso Bro, tetapi dibuat oleh welly, rasanya berkualiti juga, lihatlah sport rim nya, tayar yang memuaskan, harga RM5... tapi kekadang barang kat kedai daiso ini ada yang tidak sama... selamat mencari!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.