Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Coca-Cola iPhone Protector

I Phone 5 iaryylr tiada, yang ada cuma
'Coca-Cola i phone 4 protector'
Ada 6 corak kesemuanya, pasti ianya sesuatu yang
bernilai setelah iphone 5 meninggalkan iphone 4s
terkapai-kapai dalam dilema.
Kumpul saja sebelum diri sendiri dalam dilema....
'Coca-Cola 125 years of collection'

5 ulasan :

edilelly berkata...

rasa mcm nak ambil.. tp x ada iphone lak.. huhu.. Berapa Rm harganya ni.. sebb tgok dlm ebay sebelum ni pun blh tahan harganya..

nikths berkata...

kat tanah merah kelantan RM15.Ada 8 design.Balik kampung tak jadi2 nak gi tenguk kat kedai tu.

iaryylr berkata...

Edilelly & Nikths
iaryylr tak guna samsung sebab kecik dan mahal sangat, ini sekarang kat mudah boleh dapat rm 10, yang ini beli pun rm8 sebab tinggal 1 jer, sekarang tengah gawat, dapat 1 pun jadilah dulu :)

muaz_kkgp berkata...

cantik...

iaryylr berkata...

ya! berkilat lagi :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.