Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Kicap Tamin Edisi Promosi

Kicap Tamin Botol Kecil
Beli pada tahun 2010, tapi sekarang 1 botol sudah tiada,
1 lagi sudah rasa, tinggal sebotol sahaja belum buka.
Baru saja nak posting hari ini

7 ulasan :

fairus berkata...

KENA SIMPAN BOTOL NI.. UNIK..

iaryylr berkata...

simpan dah, tapi tak tau kat mana trsorok...

merahandbiru berkata...

salam,

hoarders ke kikiki^^

KLIK 6 tuntan rakyat kepada cuepacs

iaryylr berkata...

merahbiru,

tersorok jer :)

nikths berkata...

botol budu cap ketereh(gajus) pn ada botol kecik mcm ni siap emboss buah gajus dan nama tokeynya(ismail jusoh)

iaryylr berkata...

nikths,
wah! menarik tu, edisi khas juga ke?.. emboss yang best tu! tq Bro Nikths

IsZul Shah berkata...

Masih ada lagi skrg ni. Banyak digunakan di gerai-gerai area Perak. Baru-baru ni,sepupu ada bagi buat cenderahati kpd tetamu semasa majlis perkahwinannya. Tapi lupa plk nak tanya beli di mana.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.