Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Nescafe Dolce Gusto - Nescafe Eksklusif buat Pencinta Kopi

Nescafe espresso, mocha, latte dan cappuccino...
Paper Cup No:1 yang dibawa balik dari Kota Kinabalu
"Nescafe Jiwa Moden dengan Gaya Nikmat"
iaryylr - September 2012
Mampukah ujian rasa dinikmati semua?
iaryylr pun belum lagi menikmatinya....
- Nescafe Dolce Gusto -

6 ulasan :

fairus berkata...

LAMA TAK COLLECT CAWAN KERTAS...

iaryylr berkata...

hari ini sapu bersih di eaon , nescafe, nestum, whute coffe super,ah huat kopi puteh,la cremia dan dutch lady, yang dah ada pun kaut lagi kaut... oh ya yang best... nescafe gula perang!

thomas berkata...

Pasti ada ummph!

iaryylr berkata...

rasa geram jer nak cuba tapi belum dapat rasa...

baby comel berkata...

saya tak minum nescafe, tp suka dgn bau dia (mana tgh panas2 la) :)
~singgah follow sini

iaryylr berkata...

nescafe oh nescafe!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.