Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Hadiah Utama Van Milo Nestle Tesco 2012

Macam tak percaya!, tapi ini betul-betul!
Menang juga akhirnya Hadiah Utama Milo Tesco
'100 Tahun Nestle di sisimu' seperti yang di impikan.
Masuk dan Menang peraduan oleh isteri iaryylr,
iaryylr pun nak masuk juga tapi bajet dah tak tak ada,
lagi pun stok milo dan minum segera ada banyak lagi.
Cukuplah dapat 6 van Milo besar dan 6 van Milo kecil.
Rasa berbaloi juga ada minat dan hobi .
Bukti kemenangan sebagai pembakar semangat agar
hobi dan koleksi dipertingkat dengan pelbagai cara.
Masuk peraduan pun sudah menjadi satu hobi.
Terima kasih juga di ucapkan khas buat Bro Spallan 
'dah masuk kotak' kerana dari entri "peluang kedua....
beliaulah iaryylr dapat info tentang peraduan tersebut.
Gembira sungguh iarrylr dapat 'durian runtuh' ini.
Kena terus Minum Milo nampaknya :) .

4 ulasan :

fairus berkata...

TOLAK KAT SAYA MURAH-MURAH BOLEH.. :)

iaryylr berkata...

hi hi hi! simpan jer nie buat koleksi :)

edilelly berkata...

dapat hadiah utama ke bro?.. memang rezeki la.. barang baik jgn dilepaskan.. kalau beli pun rm 300 1 set..

iaryylr berkata...

ya, hadiah utama, tapi lupa untuk berapa peserta berjaya. Ya, lain kali kita cuba pula masuk peraduan begini :), RM300 memang tinggi tu, tapi pasti ada peluang lagikan nanti :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.