Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

BEKAS MINUMAN NESCAFE

BEKAS MINUMAN PLASTIK TAHAN PANAS NESCAFE
Bekas minuman berupa gelas atau seperti bekas minuman
berpenutup tetapi tidak berpenutup berjenama Nescafe ini
sememangnya sukar dimengertikan disebalik keluarannya.
Melihat dari ketebalan dan jenis bahan plastik, saya
berpendapat bekas minuman ini sesuai untuk air minuman
panas & sejuk. Tidak dapat dipastikan bila dikeluarkan.
apa - apa sajalah asalkan ada... he! he! he!

5 ulasan :

Spallan berkata...

sangat menarik, tak pernah tengok lagi nih. syabas bro...

Rasli Jaafar berkata...

NESCAFE NI BYK JUGA KUAR BARANG PLASTIK...

nikths berkata...

syabas bro...lawa juga.Black collection,serasi kalau digandingkan dengan mug merah Nescafe.

Pak Haji berkata...

bro, tak kisah la apa pun yang ada kita kongsi je sesama...memang cool design nescafe yang ni kan...kaler mcm coca cola zero pun ada...haaha

iaryylr berkata...

Bro Spallan,
itu lah yang uniknya,saya nampak terus rembat, Thanks!

Bro Rasli,
Memang banyak rasanya, sebanyak yang terlepas, kalau dapat second pun kurang cun pula kondisinya.. tetapi rembat juga kalau kena dengan harganya, yang ini memang belum pakai rasanya

Bro Nikths,
Thanks Bro, cuma saya tidak tahu bila ianya dilahirkan...

Pak Haji,
Ya pak haji, teruskan usaha & entri berkaitan hobi & koleksi agar lebih banyak maklumat dapat dikongsikana..

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.