Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

MANGKUK JACOB'S

MANGKUK KUAH JACOB'S
Mangkuk yang rendah ini memang sesuai diisi air kopi 'o' atau
susu yang panas kemudian isikan biskut kering Jacob's. Bila
biskut sudah kembang... apa lagi? makanlah.
Tetapi saya lebih suka kopi 'o' dengan biskut kering, cuma
belum pernah guna mangkuk sebab hanya guna mug @ kole
waktu budak-budak dulu, sudah terlalu lama tidak rendam
biskut dengan kopi 'o'..., memang suka!.

8 ulasan :

Ejen 010 berkata...

kopi O cicah dgn biskut lutut pon sodapp..

Rasli Jaafar berkata...

wah cantik ni...ada kuar berapa warna?

Pak Haji berkata...

kalau buat taruk maggie muat tak? hahahaha...

MOH KEMBARA berkata...

Salam Yob Collecter,

tak prasan mangkok ni, tp tin biskut Jacob's slalu nampok! Pak haji cam tak muat boh mee megi tu rasanyer. Moh ke blog cikgu baca 'Interview with an Ex-Mujahiddeen Part 2' dan 'Winter Wonderland di Kg Deridebi, Turki'...bila senang ler!

MOH KEMBARA berkata...

Salam, Ejen 010...roti kapa pun sedap! Penah dengor roti kapa? Kat Perok ada juah!

iaryylr berkata...

Ejen 010,
Bro!,sodap memang sodap!
Bro Rasli Jaafar,
Tidak dapat dipastikan, tetapi mungkin beberapa variasi warna macam pinggan tu kot!
Pak Haji,
Memang muat dan sesuai! dengan maggie!
Moh Kembara,
Cikgu, Syok nampaknya salji tu!

nikths berkata...

makan biskut rendam kopi 'O' sambil dengar lagu Spider Biskut Rendam Kopi 'O'.

iaryylr berkata...

Wow, bro nikths! saya belum cuba tu.., nak kena try juga tu!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.