Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

JEMBER BARANG 6 NOVEMBER 2010

CARI BARANG LAMA & BARU PADA 6 NOVEMBER 2010
He he he! hi hi hi! hu hu hu!
Jember semalam bersama Isteri naik motor, Alhamdulillah
dapat hampir 50 barang yang bercampur lama & baru, sejenis,
sama, sama tapi tidak serupa.. dari botol, gelas, mug, pinggan,
mangkuk, beg membeli belah, bekas air dan entah apa lagi,
dari bahan plastik, kaca, seramik dan kain.. .
Letih dalam seronok, angkut semua dalam motor macam
gaya Arnold Alois Schwarzenegger dalam filem Terminator
tetapi gaya & angan saya sahaja sedang naik motor rempit saja.
Masuk barang dalam bakul & angkut beg besar didada, ada
juga macam askar, nasib tidak beli payung dove semalam,
kalau tidak macam askar bawa 'machine gun' tra tat tat tat tat!.
O.klah.., jumpa lagi esok! Geng-geng semua ada cerita kongsi
& khabarlah untuk tambah keseronokkan & informarsi.
Bersambung...

6 ulasan :

Spallan berkata...

Tahniah bro. Hasil tangkapan yang lumayan...

Blues Riders berkata...

lepas ni beli lori pulak.. hehe..

jakionline inc berkata...

aii .. cungkil gigi pun kutip .. mengalahkan alibaba dah ni .. hehe

iaryylr berkata...

Bro Spallan,
Ya tangkapan lumayan, harap yang baik-baik, moga boleh dijadi rujukan.., tapi dalam jaring ada pula tersangkut sampah, kena asing dan cuba tolak kedai nanti tks!

Bro Blues Rider
O.k juga tu, tapi tak ada lesenlah,
tengah gian, nanti dah habis gian saya duduk diam-diam cari ilham he he he..., tks!

Bro Jakionline Inc
Walau pun lawak, tapi ulang kali juga saya cari cunkil gigi dalam gambar tu tapi tak jumpalah he he he..., tks!

Pak Haji berkata...

Bro ia..memang lumayan.hasilnya kan..
Bro jaki: saya pun sampai juling mata cari cungkil gig tu ...hahahaha

iaryylr berkata...

Pak haji,
Ya o.k juga hasilnya,
Jangan Juling Pak Haji, nanti nak beli coca-cola terbeli coco-cola!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.