Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GREAT DAY'S BEGIN WITH NESCAFE?

Mug Plastik Nescafe Warna Merah
GREAT DAY'S BEGIN WITH NESCAFE
( macam poyo jer kata pujangganya... he he he! )
Yang ini saya dapat terpakai, tidak apa asal ada... pandailah
nanti ianya beranak pinak he he he!

4 ulasan :

MOH KEMBARA berkata...

Salam Adik Collecter, Salam perkenalan dan selamat hari raya. Waah ni pengumpul barang ya, tak kira lama atau baru? Mug nescafe tu nampak keluaran yang baru, tak lama. Cikgu ada gak barang2 pelik, kalau nak buleh jer Cikgu jual atau kalau lebih dari satu cikgu hadiahkan. Rajin2 lawat blog cikgu ya. I like this blog! Cikgu follow U!

iaryylr berkata...

Terima Kasih cikgu, Blog Moh Kembara pun best, cuma saya belum habis teroka, kalau barang pelik tu memang minat cuma belum ada, he he he!

azharie berkata...

masih mencari mug nescafe dari tesco

Rasli Jaafar berkata...

tahniah sebab dah dapat Mug ni.. rakan2 yg lain tu cuba cari kat bundle..Mug ni takde yg baru..selamat menjember!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.