Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS SUNQUICK KIG

Gelas Sunquick KIG 285ml
Sunquick, berapa banyak gelas sunquick yang ada?
Saya pun tidak tahu....

6 ulasan :

Spallan berkata...

setakat ni, inilah gelas sunquick yang paling lawa pernah saya tengok. memang cun, dengan warna yang cemerlang dan logo yang besar, serta rekabentuk bercontour yang sangat menarik, memang best bro, syabas...

whycollect berkata...

Pasangan gelas sunquick ini sesuai untuk dijadikan perhiasan :)

iaryylr berkata...

Spallan,
TQ Bro, memang yang ini unik dari yang lain.
Whycollect,
ya whycollect, tetapi sayang tiada tempat nak dispaly, he he he!

Bro ahmad berkata...

bawah gelas ni macam lambang BN je..ada dacing..cantik glass ni.

Bro ahmad berkata...

nak jadi bloglist bro..kalau nak?bagi link..tutup jam 11pm malam ni,senang Bro nak lihat update blog ni..:)

iaryylr berkata...

Bro Ahmad 1,
sama tidak serupa tu Bro he he he!,

Bro Ahmad 2,
Alamak Bro Dah lewat nampaknya nie, hu hu hu, terima kasih diatas tawaran yang begitu menarik, mungkin ada peluang lagi nie?

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.