Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

KFC TRANSFORMERS - OPTIMUS PRIME

Optimus Prime "Yehaaa! Jom jom! mari sini!"
( dengan riangnya mereka menjemput! )
"Tengok badan aku ada lampu! lip lap lip lap!"
"O.klah! saja nak tunjuk kat Bumblebee sebelah ni
sebab dia cuma ada sistem bunyi sahaja! he he he"
Bumblebee "Pigidah Optimus! itu pun mau eksyen!"

'Robot Transformers KFC'
Pada 21 Jun 2011, maka lengkaplah set robot
Transformers yang terdiri dari
Starscream, Bumblebee, Ironhide & Optimus Prime.
Apa yang menarik, keluaran permainan Robot kali
ini adalah lebih menarik dari yang terdahulu.
Walau tidak boleh bertukar, namun ianya boleh
digerakkan dan ada lebih fungsi untuk dimainkan.
Robot yang diatas itu anak buah yang punya,
Saya punya dalam plastik lagi, he he he!.

4 ulasan :

whycollect berkata...

Simpan banyak dulu, satu hari nanti mereka akan bertukar menjadi hot hot hot, haha.

iaryylr berkata...

wah itu sudah semestinya, terima kasih Whycollect!

Bro ahmad berkata...

wahh bro punya koleksi sampai ke robot...buat kenangan akan datang..baleh jadi kereta ke robot tu,

iaryylr berkata...

Bro Ahmad,
Yang ini tidak boleh transform, cuma boleh berkasi.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.