Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

LESEN TV & RADIO 1991

Lesen Radio TV Lama 14 Mei 1992~13 Mei 1993
Bangunan Mara Pulau Pinang
Peraturan-peraturan penyiaran ( Lesen-lesen bagi
alat terima siaran televisyen dan untuk berniaga
alat terima siaran radio dan televisyen ) 1991

Lesen TV dan Radio ini saya dapat sewaktu
'Garage Sale' di Anggrik Mall 2~3 Julai 2011
dari Koleksi Fitri Barangan Old Skool.

Kalau dapat kumpul 14 Negeri + Ibu negara?

Berita Garage Sale Anggrik Mall
Kedai Ipoh Loken
Lesen TV juga terdapat di jaringan
Blues Riders
Lan Antique Collection
Koleksi Ahmad Tahir

3 ulasan :

whycollect berkata...

Dulu memang tak suka tengok resit ini kerana tahu terpaksa keluarkan duit lagi.
Tak sangka kini telah menjadi kolektibel, haha.

deaf-angel berkata...

dulu, kalo rumah ada tv hitam putih pun dah kira best giler la..

skarang... orang cam heran lak kalo aku cakap aku takde pasang Astro atau pasang SCV ( cable kat Spore ).
Nak tengok Raja Lawak ke hapa ke, bukak youtube.
Nak tengok bola....kedai kopi la jugak pegi

iaryylr berkata...

whycollect,
Samalah saya, dulu tak fikir nak simpam, kalau banyak simpan pun tak ada tempat nak simpan kalau bilik kecik..tetapi masa terus berlalu...

Deaf-angle,
Saya pun tak pakai Astro sebab tak berbaloi rasanya, harga pun makin naik cukai pun kena tanggung, hujan lebat siaran terganggu..., siaran tv pun tak elok, bila tanya orang, orang kata astro punya pasal kat kawasan ini, senang cerita bajet tak berkenan he he he, saya macam anda juga, tengok youtube dan internet..., dulu penyiaran kata nak tukar siaran tv ke sistem digital tapi rasanya dah bertahun berlalu tak adapun, kecuali kalau nak digital kena guna Astro, rasanya lebih baik guna unifi berbanding astro tetapi tetap ada pro kontra... ha ha ha!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.