Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

MILK FAIR 2011

Pesta Susu Giant 9 hingga 23 September 2011
Lokasi : Bukit Tinggi Klang
Pesta susu ini tidaklah sebesar mana. Namun tetap
menarik sebab ada potongan harga dan hadiah.
Syarikat susu yang mengambil bahagian adalah...
Dutch Lady, Marigold & Nestle.
Dengan Pembelian minima RM10 membolehkan anda
menyertai peraduan hadiah utama dan permainan.
Macam main Jack Pot agaknya.....
3 Hadiah utama adalah i-Pod manakala hadiah
permainan pula adalah antara Apron, beg, dan fridge
magnet bagi setiap point.
Alhamdulillah iaryylr berjaya mendapat ketiga-tiga
hadiah serta merta itu pada minggu lepas.
Ha ha ha! seronok dapat Apron, Beg & Fridge Magnet.
Hendak dapat semua Apron pun boleh sebenarnya,
tetapi tidak menariklah kalau tidak lengkap.
Kalau ada masa, minggu depan nak dapatkan Apron
lagi, Susu, milo yang ada boleh dibawa buat bekal
jalan, ke tempat kerja mahupun diminum begitu saja.

3 ulasan :

whycollect berkata...

Beli lebih sedikit, pasti dapat set lengkap ini, haha.
Semoga iaryylr berjaya dan selepas itu jangan lupa berkongsi dengan kami dalam blog ye :D

iaryylr berkata...

ya untuk sama sama kita nikmati...he he he!

deaf-angel berkata...

milo baru aku belum try,
taruk air sejuk terus boleh minum.
seems the powder boleh dilute terus kat ice water pun.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.