Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Pinggan MAS Logo EMAS

Pinggan MAS Logo Emas...
Sama ada berapa karat atau berkarat,
atau sekadar warna yang tidak memudarat,
tidak lagi ikut berlepas dan mendarat,
kekal di darat.....

Ya!, dapat juga pinggan 4 segi Syarikat Penerbangan
Malaysia atau Mas ini juga akhirnya.
MAS - Malaysia Airlines System 
Pinggan istimewa buatan Negara Matahari Terbit.
Malaysia Airlines System
Made in Jepang! Jopon! Jipon!

7 ulasan :

whycollect berkata...

Boleh dikatakan semua benda dpd MAS bermutu tinggi.
Hehe, apa sahaja yang bermutu tinggi dan tahan lama pasti boleh dikumpul :D

Spallan berkata...

wah, terbaik ni bro. putih berseri & berkilat yang mengiutkan.

iaryylr berkata...

whycollect,
ya, tetapi agak sukar untuk mendapatkannya...
Spallan,
Ya Bro, ini sebab terjangkit dari satu blog tu.. nama blog tu 'dah masuk kotak', he he he.. dapat juga hari tu bekas cam nie macam bekas mentega, tapi dah ada pecah tak ambikla.

deaf-angel berkata...

apa makanan pun letak kat pinggan ni terus jadi sedap giler menyelerakan.

iaryylr berkata...

pergh! begitu sekali ke wahai deaf-angel!, nie nak kena test nie baru boleh comfirm! ha ha ha ha!

rasta berkata...

salam ziarah..
maaf rasta singgah dan tinggalkan komen kat sini...
rasta simpan link ini dalam blog rasta
Rasta tumpang promote blog rasta yang baru.....post terbaru tentang brest cancer sudilah kiranya singgah..
Post terbaru tentang Breast cancer.

iaryylr berkata...

terima kasih Rasta, Jom geng, kita berkunjung ke Blog Rasta!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.