Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Volkswagen Beetle RS1

Volkswagen Beetle RS1 Tahun 2001
Sedia Untuk berlumba!
Sebuah kereta hebat bewarna biru
Dengan kemasan dalam bewarna Merah
yang Mewah & Menggiurkan... .
Sport Rim Krom...
Siri 'Action City' ini adalah Keluaran
Syarikat Permainan Realtoy.
Jenama Realtoy ini sebenarnya sudah
lama dipasaran Malaysia, Cuma
pembungkusannya sahaja menggunakan
jenama pengimport seperti Tesco.
Yang ini adalah pembungkusan asal
Realtoy dan diimport oleh Wan Lee
Brothers S/B Pulau Pinang.

4 ulasan :

whycollect berkata...

Wow, lagi Beetle!
Teruskan usaha, iaryylr :)

iaryylr berkata...

ya! sama sama o.k!

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

model die cast daripada action city...terbaikk!!!...mengikut apa yang sy tahu sebenarnya model die cast dari action city ni kualitinya lebih kurang hot wheel jugak kan bro??klu silap tolong btol kan sy yg baru nak belajar nih...

iaryylr berkata...

ya! sememangnya dari segi keluaran action city nampak begitu setanding tidak jauh bezanya mengikut tahap quality tertentu, namun rasanya keluaran action city dalam pembungkusan action city lebih menarik dari yang dibuat untuk syarikat2 lain, maksudnya pembuat action city tapi cop kotak macam tescoc ke lain lain, sekadar pandangan... he he he...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.