Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

PINGGAN FRASER & NEAVE

Pinggan F&N Full Cream Milk Powder
Betapa pentingnya kegunaan pinggan mankuk di
Hari Raya ini. Habis semua dikeluarkan bagi
mencukupkan keperluan.
Namun ada yang sanggup membeli yang baru kerana
yang lama sebagai koleksi dan perhiasan... he he he!

Selamat Kembali bertugas kepada mereka yang mula
bekerja dan selamat diperjalanan bagi mereka
yang mula pulang ke rumah masing-masing... .

5 ulasan :

whycollect berkata...

Pinggan ini gantung pada dindingpun menarik juga :)

iaryylr berkata...

Jangan jatuh sudah, he he he!

deaf-angel berkata...

posting sebelum ni pasal mangkuk tingkat hacks tu..
best giler la

Bro ahmad berkata...

cantik pinggan bungga ni..macam bungga lonceng je?..buat raya best ni

iaryylr berkata...

deaf-angel
Terima kasih bro, Hacks nie macam lagenda gula-gula juga, ha ha ha!

Bro Ahmad,
Cuma Bunga iniu tidak berbunyi lonceng saja Bro!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.