Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

SUDU GARPU MAGGI HOT CUP

Sudu Dan Garpu Maggi Cawan Panas 2011!
Diperbuat dari bahan plastik.
Pada Hari Raya Kedua....
5 Stesen Minyak Esso diserbu untuk mendapatkannya.
Malang, setiap petugas dari 4 Stesen tidak mengetahui
akan promosi yang diiklankan ditempat kerja sendiri.
Cuma 1 Stesen minyak Esso di Sejangkang sahaja yang
peka dengan apa yang ditawarkan. Cuma Kehabisan
Stok... tidak boleh buat apa tapi bukan tanda melepas.

Pada hari Jumaat Raya keempat, Singgah 7e, maka
terpandanglah iklan promosi Hot Cup Maggi .
Apa tunggu lagi? beli terus 2 Maggie Hot Cup untuk
mendapatkan set sudu dan garpu tersebut.

Walaupun sudu ini diperbuat dari plastik, namun
ianya tetap fantastik!

8 ulasan :

Spallan berkata...

sangat menarik ni bro, harus dapatkan...

iaryylr berkata...

ya Bro, semoga berjaya, promosi di 7e bulan ini...

jakionline inc berkata...

apa yg best promosi bulan ni bro? mcm best je ..

iaryylr berkata...

promosi sudu maggie jer, he he he!

deaf-angel berkata...

wahh..sayang nak gunakan ni

whycollect berkata...

Pasti menarik dijadikan pameran digantung pada dinding di dalam dapur :)

thomas berkata...

treasure hunt time raya!

iaryylr berkata...

deaf-angel,
tidak gunapun sebab sayang he he he!

Whycollect,
idea yang menarik tetapi tidak dapat digantung sebab dapur sebab sudah ada kuali dan sudu! he he he!

Thomas,
ya begitulah! sambil menyelam minum air...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.