Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

MUG SUPER POWER 2011

Mug Bibir Merah Cantik Super Power!
5 dalam 1 Kacip Fatimah & CollagenMug percuma ini adalah promosi bulan 9.
Pastinya di pasaraya terpilih. iaryylr pun
belum memilikinya lagi. Mungkin waktu
terdekat ini bila berkesempatan. Setakat
ini belum terlihat di pasaraya hijau kuning,
K4, 9puluh9 mahupun iron maiden.
Kaki Mug atau penggemar Super Power
pasti suka kalau dapat lebih power!.

4 ulasan :

Spallan berkata...

ahaaa...musim mug percuma sudah bermula, ayuh kita.....

whycollect berkata...

Start dan kasi enjin mengumpul warm-up dulu, haha :D

nikths berkata...

rasanya boh pun ada keluarkan mug baru,Tgk kat pamplet econsave sebelum raya.

iaryylr berkata...

Spallan,
ya cuma tak dapat kejar rasanya semua! ha ha ha!

Whycollect,
Nak kena simpan duit untuk koleksi akan datang nampaknya...ha ha ha!

Nikths,
Wah nak kena cari kalau jenama teh tu!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.