Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

100 PLUS PERCUMA!

100 PLUS LEMON LIME
PERCUMA TAPI BUKAN UNTUK DIJUAL?
Sekali pandang nampak serupa, 2 kali pandang nampak
tidak sama, 3 kali pandang? minumlah! apa lagi?.
Bezanya tertera 'Bukan untuk dijual', Pek Percuma & FREE PACK
Juga pada bahagian bar kod 'FREE'
Saya terbeli FREE PACK ini sebelum tahun baru cina
sebenarnya. Best juga ada lain dari yang lain.
hobi dan koleksi tin minuman Jan 2011

9 ulasan :

Spallan berkata...

empat kali pandang... saya pun sampai, kita minum sama-sama.

whycollect berkata...

Ada dapat pack ini juga semasa perayaan TBC tapi sudah minum semua, haha.
Memang tak perasan ada perkataan FREE atas bar kod sehinga iaryylr tunjukkan.
Terima kasih.

Blues Riders berkata...

lima kali pandang... BR pun sampai, kita minum sama-sama juga.. hehe..

Fitri Osman berkata...

walau tak minum pun tapi best!!!

nitestalker berkata...

kita minum dulu!!!

iaryylr berkata...

Bro Spallan,Blues Riders,Fitri & nitestalker!
Minum 100plus memang menyegarkan, boleh juga tambah sirap he he he!
kalau demam & sakit perut dr dok suruh minum 100plus, entah dapat royalti kot?
Whycollect,
Tin kosong pun boleh simpan jika minat, bukan ada ulangan keluaran sebegini lagi selalunya, he he he!

nikths berkata...

pernah nampak edisi TBC,packing memang cantik tapi tak tergerak hati pulak nak beli.

Mohamadazhan hjDesa berkata...

post satu tin di sini ya.hehe.percuma kan :)

iaryylr berkata...

nikths,
mungkin lepas ini jenama lain juga akan ikut sepert 100plus? kalau coke perghh meletup punya!

Mohamdazhan hjDesa,
cod saja senang, he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.