Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

COCA-COLA EVENT CAR MASUK MALAYSIA!

AKHIRNYA SAYA NAMPAK KENDERAAN PROMOSI COCA-COLA
Pada Ahad lepas di Petaling Jaya. Maka saya ambil gambar
untuk entri blog ini. Memang cantik kenderaan ini, tetapi
untuk seisi bergambar perlu bayar RM8 terlebih dahulu.
Kenalah bayar dulu RM8 baru boleh bawa balik dan ambil
gambar puas-puas, sebab ianya adalah kenderaan replika
NO:37, keluaran Syarikat Permainan TAKARA TOMY.
Biasanya jika permainan dibawah lesen coca-cola, harganya
akan dinaikkan. Yang ini RM8, tidak tahu mahal atau murah.
Kenderaan ini kelihatan seperti lori atau van.
Eh! eh! boleh dibuka tutup rupanya penutup belakang.
Saja ambil gambar kenderaan coca-cola terbalik.
Inilah kotak replika coca-cola event car Takara Tomy.
Hasil dari Amcorp Mall 13/02/2011

6 ulasan :

whycollect berkata...

Whoa, permainan pun ada replika cap coca-cola.
Hebatnya ;D

Spallan berkata...

terbaikkk ni bro. dah buka penutup kena cari miniature crate coke untuk di isi...

iaryylr berkata...

whycollect,
Memang ada dan banyak tetapi susah dapat disini, he he he!

iaryylr berkata...

Spallan,
Ya bro, kena cari create yang kecik-kecik tidak cukup kecik pula he he he, beli stok baru kat amcorp tu...

Koleksi Aku Punyer!!! berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Koleksi Aku Punyer!!! berkata...

RM8 bro beli mmg berbaloi2...aritu saya ada beli gak lori coca cola ( hitam dan putih) dekat jusco..harga RM10.90 hu3...tp lori ni cepat je abis..laku sgt kot sebab ramai kolektor..

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.