Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS F&N ICE CREAN SODA

GELAS PLASTIK F&N ICE CREAM SODA
Soda Glass
Siapa ada cerita tentang ice cream soda? jom kongsi!

8 ulasan :

Spallan berkata...

sangat menarik gelas ini, pasti ada perisa lain

iaryylr berkata...

adik beradik yang lain belum dapat Bro, mungkin ada sarsi,grape dlln. kalau adik tiri yang ada fizzi, coke sticker & 7up blues rider.

berkenaan ceriata air soda nie, kalau time demam dulu kecik-kecik kecek air soda baru boleh baik, pastu ada juga campur susu pekat bior kick dia punya buih.
Gitu juuga coke + susu.

Spallan berkata...

coke + susu = nyamaaaaannn

iaryylr berkata...

ya Bro nyaman, tapi sekarang rasa macam manis sangat pula, tambah sikit air...

Pak Haji berkata...

memang gerek la gelas ni bro...

iaryylr berkata...

sama-sama kita cari lagi Pak Haji!

nikths berkata...

salam bro Ia...,kalau kat kelantan air soda ni dicampurkan dengan susu cair+air kelapa+isi kelapa yg diblend+ais krim vanilla+air gula sikit+air batu maka jadi minuman coconut shake,emmm sodap!Cuba try buat kalau nak tau..sodap ke tak sodap.

iaryylr berkata...

Pergh! dengor jer tu dah berais mulut, belum pernah cuba lagi, neka kena test nie.... Thanks Bro! info menarik!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.