Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS MIRINDA OREN

GELAS PLASTIK MIRINDA OREN
Memang warna oren sebagai warna utama diikuti hijau & putih.
Sebenar saya mulanya kurang minat gelas plastik sebab sukar
menjaga dan mudah calar atu rosak warnanya, namun jenama
telah mengatasi ketidak sukaan tadi, lagipun lebih lengkap jika
ada gelas dari plastik, kaca, seramik atau besi, he he he!.

6 ulasan :

Spallan berkata...

wow, lawa gelas ni bro

bjay69 berkata...

klasik gelas tu....

whycollect berkata...

Memang setuju dengan iaryylr jika boleh mengumpul sesuatu siri kolektibel dengan lengkap.

iaryylr berkata...

Spallan,
thanks Bro!
bjay69,
ya, sekarang seperti flash back gelas-gelas plastik di arena kolektor.
whycollect,
terima kasih, dan dalam usaha ke arah itu.. .

nikths berkata...

salam bro...saya pun ada koleksi gelas2 plastik,memang susah nak menjaga gelas2 plastik ni.Cuba balutkan dengan plastic wrap tu baru tak tercalar.

iaryylr berkata...

Bro, mungkin beg plastik clear biasa saja, sebab plastic wrapping tu bila dibuka warna itu akan ikut sekali, adakalanya berbekas, jika baru mungkin boleh wrap. Postlah bro, jom kongsi-kongsi...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.