Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

ANUGERAH MUG PALING SEKSI !!! DHL

ANUGERAH MUG PALING SEKSI DALAM KOLEKSI 2010!
Keputusan yang sukar mendapat kata sepakat oleh para
juri terpilih akhirnya berjaya diadili dengan demokarsi.
dengan ini diumumkan bahawa Anugerah ini dimenangi Oleh...
MUG DHL WORLDWIDE EXPRESS
'dengan aksi gajah berskirt merah'
DHL WORLDWIDE EXPRESS
kata Sang Gajah...., "Sayalah Gajah Paling Seksi!"
Raja Rimba, juri dari hutan rimba memberi pendapat...
"bagaikan adaptasi dari filem 'jangan pandang belakang"
Tiger Woods seorang pemain hoki itali mengatakan...
"Tidak cukup seksi! korang ini juri ke peguam bela?"
apapun apa pula kata komen? zssssss! Layan!

5 ulasan :

thomas berkata...

memang seksi gajah pakai skirt merah ni,kalau kat zoo,roboh pagar lembu jantan.

whycollect berkata...

Mengimbas kembali movie 'Dumbo'.
Tahniah, iaryylr :)

Pak Haji berkata...

cute beb gajah ni...hahaha

Blues Riders berkata...

jangan sampai gajah ni naik minyak pulak.. hehe..

iaryylr berkata...

Thomas,
wah! lembu rabun tu! he he he!
Whycollect,
Ya!begitu juga filem 'cast away' berkaitan syarikat penghantaran fedex, dia jerit wilson! wilson!.
Pak Haji,
comel & tembam!
Blues Riders,
Gajah tidak boleh naik minyak sebab minyak tidak cukup dipasaran, he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.