Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

7 MUG KOPI AGROMAS UNTUK 14 PEK KOPI

KOLE KOPI AGROMAS 2011 DENGAN 7 REKAAN
Antara jenis kopi pracampur Agromas....

Kopi Pracampur Dengan Habbatus Sauda
Kopi Pracampur Dengan Ginseng
Kopi Pracampur Dengan Gano
Kopi Putih Pracampur

Ini kalau lengkap 7 kesemuanya memang Syok!
Saya baru ada 1 mug dengan tema
'Kopi Pracampur Dengan Habbatus Sauda'
Kopi pracampur yang halal, mug pun halal juga!
Hendak dapat 7 kesemuanya kalau ikut kira-kira
kena beli 14 pek, 1 pek hampir RM10, 2 pek RM20.
14 pek hampir RM140, Kalau saya tauke kedai
runcit atau kedai kopi, memang saya dah borong
kesemuanya, he he he!. Kalau hendak beli jual
balik pun agak sukar juga rasanya. Tidak apa,
ada satu pun o.k, mana tahu dapat percuma... .
koleksi mug april 2011

2 ulasan :

dej@vu berkata...

baru semalam aku terpandang kopi pracampur habbatus sauda ni kat giant pusat komersil seksyen 7 SA. Harga bawah RM10. Teruje aku beli. tapi promosi dapat mug ni dah takde ea?

iaryylr berkata...

dah tiada lagi, saya pun tak dapat kumpul lengkap... 1~2 jenis sahaja.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.