Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

KELLOGG'S VINTAGE TIN

Kellogg's Corn Flakes Classic & The Original And Best
Fortified With Vitamins And Iron
Kok! Ko Ko Kokkkkkkkkkkkkkk!
Nampaknya makin meriah dunia tin ini, ada saja
pemberian percuma atau bungkusan semula
menggunakan tin dari pelbagai jenama.

7 ulasan :

whycollect berkata...

Harga logam makin melambung, satu hari nanti, pasti tin macam ini diganti dengan benda bukan logam.

Mohamadazhan hjDesa berkata...

pengumpul setia logam =)

iaryylr berkata...

Whycollect & Mohamadazhan hjDesa,

Ya harga logam kian meningkat dan saya juga meminati logam, he he he!
Terima Kasih!

nikths berkata...

saya bertahun-tahun bergelumang dengan logam,kerja kilang lebur besi katakan.Sayang tak kerja bahagian scrap.Kat scrap jumpa mcm2 benda,tin ada,basikal buruk ada,keris,pisau,lembing,sudu,garpu,barang2 besi lama pun ada malah bom zaman jepun,zaman sadam,zaman perang bosnia pun ada.

iaryylr berkata...

Bro Nikths, boleh deal ngan member bahagian scrap tu!, kat sini dulu kawan kata tapi dia bukan bahagian scrap, bukan saja topi askar, pistolpun pernah terjumpa, tapi dah bertahun tahun tak jumpa kawan saya tu, entah hilang kemana. ini sebab bukan besi tempatan saja, malah besi diimport dari luar negara..

hasliza rizal berkata...

nk jual x

hasliza rizal berkata...

nk jual x

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.