Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GOLD CHOICE WHITE COFFEE 2011

Gold Choice Kopi Putih Campuran Segera
Percuma Ikan Emas Dan Sebiji Buah Kopi!
what a feeding!
Ini dia seekor ikan emas sedang guna straw...
Taste of Original... Break for Fun
Panjang punya straw , sedut punya sedut...
Sedut biji kopi? hu hu hu!
Ada 3 corak dengan tema ikan!, cuma beli sebungkus
dan percuma 1 mug selagi stok masih ada!.

3 ulasan :

whycollect berkata...

Lepas tengok ini, macam mana tak nak pergi kopitiam :D

nikths berkata...

dapat kat mana bro? Yang ni promo sekarang ke?

iaryylr berkata...

whycollect,
saya yang kena duduk rumah sebab dah banyak kopi, he he he!

Bro Nikths,
Promosi Baru, dapatkat giant, belis sebungkus dapat 1 mug, ada 3 mug yang ditawarkan dengan gaya ikan berbeza...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.