Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

GELAS MERINDA PEPSI 5 TINGKAT

GELAS KACA PEPSI DAN MERINDA
Sebelah Pepsi...
Sebelah Merinda...
Mengapa 5 tingkat ya? oooo sebab jalur tu.... .

5 ulasan :

Mohamadazhan hjDesa berkata...

unik gitu.hehe.

kat rumah saudara ni msti ada perpustakaan barang2 ni?

whycollect berkata...

Gelas bertingkat ini memang sesuai untuk teh susu berlapis :)

iaryylr berkata...

Mohamadazhan hjDesa,
wah ini sudah bagus! terima kasih!
Whycollect.
teh susu berlapis yang ada gula merah tu ke? perhh memang unik rasanya!

whycollect berkata...

Hi iaryylr,
Sekali-kala ada nampak jual di kedai makan.
Tapi best sekali kat kedai makan depan telekom di Taiping, Perak.
Memang nampak teh susu dengan beberapa lapisan warna di bawah minuman itu.
Orang tempatan panggil minuman itu kopi candu kerana sekali cuba tiap2 hari mahu, haha :)

iaryylr berkata...

whycollect,
Sememangnya negara kita lebih kaya dengan resepi minuman teh dan kopi, cakap saja kopi dan teh apa yang tidak sampai diMalaysia. adunan kopi dan teh tempatan semakin bertambah.
Wah kopi candu ya! nie nak kena tengok bagaimana rupanya nanti, bunyi macam terliur sedap saja, he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.