Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

SELAMAT TINGGAL COCA-COLA!

Amukan dijalanan, Selamat Tinggal Coca-Cola!
Gelas Coca-Cola USA yang pecah ini sebagai bukti
ucapan 'selamat tinggal coca-cola'..........
Selamat tinggal gelas Coca-Coca yang pecah! he he he!.
Sudah pecah, kenalah ucap "Selamat Tinggal"
Mana tidak pecah, langgar lubang dijalan raya, terus
melantun dan pecah begitu saja, hu! hu! hu!
- koleksi Coca-Cola iaryylr -

10 ulasan :

Pak Haji berkata...

hancur berderai hati ini...cewahhh..

acidwelding berkata...

jangan sedih nanti dapat lagi baik punya gelas..

Spallan berkata...

selamat tinggal yang pecah.....selamat datang yang baru

whycollect berkata...

Ini memang satu kebimbangan mengumpul kolektibel yang mudah pecah. Bila dengar saja bunyi benda pecah, mesti terperanjant. Kami pun pernah menghadapi masalah sama apabila pasu antik tiba-tiba jatuh berkecai. Hati turut rasa berkecai :(

jakionline inc berkata...

bikin suspen ..

nikths berkata...

sabar je la...nak datang yang lagi rare dan cun

blurguyz79 berkata...

ngeri dengar pecah2 ni,hehehe.

iaryylr berkata...

Pak Haji,Acid Welding, Spallan, Whycollect, Jakionline Inc, Nikths & Blurguys,

Terima Kasih kerana melayan karenah iaryylr, he he he!, inilah akibat merempit lepas dapat barang, sebenarnya itulah gelas usa coca-cola yang pertama he he he! sebelum ini main gelas coca-cola malaya jer, Masih cun, beli barang lain tambah RM15 dapat gelas tu, tetapi melantun pula dalam raga bila terlanggar lubag dijalan, he he he!...

MgtBobber berkata...

Nak kira pecah ni memang kita tak boleh elak bro.. Dah sampai masa dia.. Anggap je la macam cukai! hehee..

iaryylr berkata...

MgtBobber,
Ya, adat bercukai, he he he! o.k jugalah sebab Selasa dan Rabu dah berganti pula dengan barang2 lain yang lebih berbaloi, he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.