Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

JUG SUNQUICK KACA

JUG SUNQUICK KACA UNGU
Reg Trademark Co-Ro Food
Jug Sunquick Kaca ini berpenutup ungu. Ada juga
yang warna lain cuma iaryylr tidak memilikinya.
Bila dikeluarkan?, mungkin lama juga usianya.
Lebih rasa yakin dan selamat jika digunakan
berbanding penggunaan dari bahan plastik.

4 ulasan :

Spallan berkata...

ada embossed kat bawah tu...best

nikths berkata...

ya bro spallan..mcm botolnya juga.

Bro Iarrylr...memang barangan plastik sekarang dah jadi isu kesihatan,saya dah tak guna botol susu anak yg jenis polikarbonat dan beli yang free BPA(tupperware).Mana tau suatu hari nanti botol susu polikarbonat akan jadi benda yang dicari untuk koleksi sbb takkan dikeluarkan lagi.Mana yang nak kolek bolehlah dapatkan satu bungkusan tanpa dibuka.

whycollect berkata...

Hi iaryylr,
Bagus, jug macam ini boleh diguna sambil dinikamti kecantikannya. Lebih-lebih lagi ia diperbuat daripada kaca.
Tahniah :)

iaryylr berkata...

Bro Spallan,
ya emboss itu yang menarik..
Bro Nikths,
Ya, banyak lagi botol susu yang berbahaya, bukan botol saja, malah puting susu juga perlu diberikeutamaan, he he he!
Whycollect,
Buat waktu ini belum guna lagi sebab ada satu, tahun lepas ada jumpa lagi tapi tak terfikir nak beli pula...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.