Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

CARI TIN UNTUK TAMBAH KOLEKSI

Mencari tin dimana jua untuk menyara hobi...
Tengah kemas-kemas rumah, jumpa 1 plastik tin,
rasanya berkilo juga beratnya. Tidak perasan
tersimpan dibilik. Kalau jual bolehlah dapat belas
ringgit. Tapi bukan nak jual lagi. Hendak selongkar
sebenarnya untuk dapatkan tin milo sebagai mata
pertukaran mainan lori milo untuk diri sendiri yang
seperti dalam Blog Bro Spallan, dan kelmarin pula
sudah masuk iklan tv, he he he!.

5 ulasan :

nikths berkata...

huh mcm2 ada.Ya Bro..korek jangan tak korek.Tu dah dapat 1 mata.
Kalau disimpan 10 tahun lagi rasanya tin ni jadi rare sebab company akan tukar design/cara pembungkusan.

jakionline inc berkata...

jenuh nak kumpol poin kali ni ..

iaryylr berkata...

Nikths,
ya kena korek, tetapi susah juga nak simpan semua sebab tak ada tempat rasanya.

Jakionline inc,
Jenuh tapi kalau beli yang 3 in 1 atau milo sejuk dan seangkatan rasanya berbaloi kerana matanya tinggi dari tin minuman, jika jarang minum milo, tetapi kena tengok tarikh tamat tempoh. Ada masa lagi dalam 2 bulan. Kalau saya dapat sebahagian pun sudah o.k, he he he.

whycollect berkata...

Apapun diperbuat metal, simpan dulu, hehe!

iaryylr berkata...

whycollect,
ya whycollect, he he he!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.