Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

TRANSFORMERS MENYERANG KFC?

Walau Dijadualkan Menyerang Pawagam Pada 29 Jun
Tetapi Transformers Muncul Lebih Awal Di KFC...
Malangnya ianya seperti terlewat diiklankan di TV... .
Seperti iklan Mr.Bean KFC yang lalu, atau saya yang
terlepas pandang?. Hendak buat bagaimana kalau
iklan di laman sesawang KFC agak kurang mesra.

Adik saya pun cuma dapat belikan 2 untuk anaknya,
iaitu Bumble Bee dan Optimus Prime sebab yang
lain sudah habis. Tak tahulah KFC ditempat lain.

Inilah robot-robot idaman budak dan bapak budak,
malah atuk budak pun sangat minat akan robot ini.
Starscream, Bumblebee, Ironhide & Optimus Prime.
Sempena filem Transformers 'Dark Of The Moon'.
Didatangkan percuma dengan pembelian'Chicky
Meal' atau beli begitu saja jika masih ada.
Setiap robot direka dengan kelebihan yang berbeza.
Contoh seperti Bumblebee ada sistem audio dan
Optimus Prime boleh mengeluarkan cahaya lampu.

Nampaknya esok kena singgah KFC untuk
mendapatkan mana yang tinggal.. hu hu hu hu!...

Terkini 20 Jun 2011

Hari ini dapat 3 sahaja, Bumblebee 'Sold Out' disini.
Perlu cari lagi 1 sahaja untuk melengkapkan set.

Terkini 21 Jun 2011

Hari ini dapat Bumblebee, maka lengkaplah 4
kesemuanya. Hajat dihati hendak beli lebih
tetapi masaalahnya itulah Bumblebee terakhir... .

6 ulasan :

whycollect berkata...

Macam ini tiap-tiap hari kena makan ayam lu, haha.

iaryylr berkata...

tak boleh juga, nanti lembu kambing tiada orang makan pula, he he he!

cheramiche berkata...

optimus prime dah habis kat serdang, bumble bee kate coming soon.. tp bukan sume dah kuar ke? tp mainan dia statik je, tak leh godek2 sangat :P

iaryylr berkata...

saya pun tidak faham yang ini tak ikut munggu agaknya, tapi antara 4 ini bumblebee paling berat dan padu.kalau yang kelabu tu dia boleh tukar warna kalau kena air, statik sikit, kalau boleh transforms harganya pasti sakit gigi graham, he he he!

Bro ahmad berkata...

koleksi ni buat main anak nanti hancur XD...:)

iaryylr berkata...

Bro Ahmad,
Ya, hancur tapi boleh sambung balik he he he, cuma tak sama pula nanti, thanks Bro!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.