Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

TAKARA TOMY COCA-COLA ROUTE TRUCK

REPLIKA LORI COCA-COLA TAKARA TOMY
Kita buka kotak & ZooM dekat sikit.....
Memang cantik lori ini dan nampak Mantap!
Dari sisi, macam lori air batu pun ada!
Akhir sekali pandangn dari belakang...
Rasa hendak panjat saja tangga itu, he he he...

5 ulasan :

thomas berkata...

Mcm2 ada,kawan saya ada radio transistor coca-cola.

iaryylr berkata...

wow! itu sudah menarik!

whycollect berkata...

Satu hari akan datang, mungkin iaryylr boleh beli satu lori coca-cola dan pamerkan semua kolektibel coca-cola di dalamnya, haha.

deaf-angel berkata...

skarang musim coke la..

mcdonald ko beli meal upsize dapat gelas coke macam tin

ko gi beli coke 6 pack dapat tabung coke

kat spore tak salah aku ada pameran koleksi coke

ko pun tunjuk lori coke

aku hari ni nak minum coke zero la..

tapi aku balik msia susah betul carik coke zero, kat msia slalu coke atau coke light, coke light tawar hebeh la

iaryylr berkata...

whycollect,
Mahal tu, tetapi kalau sendiri make-up tu mungkin bolehlah ha ha ha!

deaf-angel,
apa? 6 pack dapat tabung?, belum nampak promosi disini, pergh menarik tuuuu,. Coca-cola zero kat sini banyak import punya harga pun RM3++,
Saya suka vanila coke tapi jarang sangat minum.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.