Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

TRANSFORMERS 3 DARK OF THE MOON

Gegar Transformers Dengan Mamee Monster !
Percuma Stiker Dispenser !
Ada 80 sticker untuk dikumpul!
setiap pek ada 8 sticker dan 1 'dispenser'
Sekarang baru ada 24 pelekat....

8 ulasan :

whycollect berkata...

Phew, kami belum tengok wayang itu iaryylr dah dapat kumpul sticker.
Tahniah dan semoga berjaya kumpulkan semua untuk dijadikan complete set :)

Spallan berkata...

pergggh, macam mana ni bro... milo nak kena minum, pizza domino nak kena makan, ni mamee pulak nak kena kunyah. tak payah makan nasi la gamaknya... betul-betul hobi yang mengenyangkan.

iaryylr berkata...

whycollect,
Kumpul sikit-sikit saja, susah juga kalau ada yang sama, he he he!

Spallan,
Nasi mesti kena makan, serapan kita minum air milo, mamee sebagai kudap-kudap, nanti kalau cukup tabung makan pizza dengan seisi keluarga, ha ha ha! makan budak!

Tapi Bro pun tentu dah boleh dapatkan truk tu awal sebab mesti ada simpan kotak milo sejuk dlln kan...

nikths berkata...

satu lagi bro spallan...minyak hitam kereta tak tukar ke? promo gelas ferari mcm bro punya,promo sampai akhir julai kalau tak silap.Hari tu tukar minyak hitam terlupa pulak shell helix ada promo hu hu hu...melepas

iaryylr berkata...

Bro, mahal ke minyak hitam tu?, lagi satu susu fernleaf pun ada dapat kad kuasa TRANSFORMER, saya baru dapat 8 keping...

nikths berkata...

Bro Ia..kalau 3 L(kancil) rasanya lingkungan RM60,yang 4L tu sekitar RM100 keatas ikut grade minyak.Beli dulu minyak kemudian simpan,nak servis kereta besok baru guna,janji sekarang dapat gelas.Yang 4L dah melepas sekarang nk beli 3L untuk kancil isteri pulak.Jadilah dapat sebiji pun dah OK.
Pembetulan Info,promo gelas Ferari ni habis 30 jun 2011

iaryylr berkata...

kena beli dululah kalau ada, tapi workshop atau kedai mesti ada lebih agaknya... hu hu hu dapat 1 jadilah, tapi rasanya Bro Spallan peratusan lengkap amat tinggi sebab tak silap dia dah buat perjanjian, ha ha ha!

aku Dayat berkata...

dlm banyak2 komen ni aku suka komen si "Spallan".....semua nk kena telan..

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.