Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

SUSU CAP KELUARGA

SUSU KRIMER CAP KELUARGA
SUSU KRIMER SEJAT CAP KELUARGA
Gambar Susu Tin Cap Keluarga ini saya paparkan
untuk mengetahui sama ada Anda ada maklumat
berkaitan susu ini?. Cari dilaman web cap keluarga
di http://www.capkeluargarice.com tiada pula
produk susu dijumpai. Menurut pekedai produk
ini sudah lama tiada, menurut rakan dulu memang
ada susu cap keluarga, entahlah apa cerita.

Cap keluarga adalah keluaran Keluarga Utama
Sdn Bhd yang beralamat di Perai Pulau Pinang.

4 ulasan :

whycollect berkata...

Tak pernah dengar jenama ini.

nikths berkata...

nampak logo halal tu mcm design baru.Tahun bila ni? Tak pernah nampak dan tak pernah dengar pun susu jenama ni.

iaryylr berkata...

whycollect,
Saya pun tidak pasti...

Nikths,
Itulah yang confuse tu apapun nanti saya cuba call diorang... .

Akram Zhafran berkata...

susu ni masih banyak digunakan di negeri serawak. dibekalkan u sek2 kat sini. ahaa.. klasik ker susu ni. ptut la pelek sangat susu ni.

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.