Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

PENSIL DAN PEMADAM GETAH MILO 2011

Alat Tulis Yang Menarik! Percuma Dengan Setiap
Pembelian 2 kotak Milo 200ml Di Kedai 24 Jam.
Tawaran sehingga 17 Julai ini telah telah diwartakan
di setiap Kedai 7/11?. Jadi sila rujuk pada petugas
Jika anda tidak nampak tanda-tanda promosi.

Pemadam Getah Bola Milo
Pensil Milo berupa seperti penyedut minuman.
"Ini bukan pensil biasa anda, ia direka khas untuk
menjadi lembut supaya anda boleh berseronok!"

Semua ini dalam 1 paket
"Berfikir sebelum buang"
Selepas diminum, jangan pula dibuang kotaknya,
ini kerana 1 kotak menyumbang 1 mata untuk
anda tebus lori milo, dua kotak sudah 2 mata.
Jika dicampur mata sendiri sudah pasti ada 4... .
'koleksi Milo Jun 2011'

7 ulasan :

Spallan berkata...

menarik ni bro, kena pi cari esok, tq...

iaryylr berkata...

ya bro, kalau nak tau 2 set beli kat 7e johor kelmarin, 1 set beli kat te sini jer... he he he...

Bro ahmad berkata...

ingat stroo rupanya pensel ngan pemadam...milo sejuk ada beli 2 dapat gelas...cantik juga glass tu.

nikths berkata...

pensil pemadam tu boleh juga dapat kat stesyen minyak esso

whycollect berkata...

Pemadam getah itu mengingatkan kembali mug milo berbentuk bola yang dikeluarkan pada satu ketika itu :)

Bro ahmad berkata...

salam,
nak tunjuk koleksi bro yang tak seberapa:-

http://www.trioseposen.com/2011/06/gelas-percuma-yang-menarik.html

iaryylr berkata...

Bro Ahmad,
ya macam straw tapi pensil plastik, milo sejuk tu saya dah ada, kotaknya kena simpan tau, boleh buat mata tebus lori milo,

Nikths,
wah info menarik tu, thanks bro!

Whycollect,
ya pemadam bola, tetapi saya tiada simpan pula he he he...

Bro Ahmad,
Best tu bro saya dah tonton!, tapi 1 gelas dan 1 mug belum ada, he he he...

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.