Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

PIRING PORSELIN HEINZ

Sos Cili Otai Kembali Dengan Pemberian Istimewa
'Piring Sos'
Cantik & molek bekas sos ini...
Sehari selepas entri Bro Spallan pada Mei lepas,
saya pun mengunjungi pasaraya merah kuning
untuk mendapatkan bekas percuma ini he he he!.
Dapat juga jenama ini masuk koleksi, yehaaaa!.

6 ulasan :

whycollect berkata...

Wow, mana dapat macam ini.
Manis ada, pedas pun ada, dan siap dengan piring comel itu, hehe.
Tahniah, iaryylr :)

iaryylr berkata...

ya, ceper berkembar tu!

mai meowmeow berkata...

comel piring tu :D

twin !

Mohamadazhan hjDesa berkata...

unik =)

Bro ahmad berkata...

salam
koleksi yang menarik
nak tunjuk koleksi yang tak seberapa ni

http://trioseposen.blogspot.com/2011/06/coca-cola-can-glass-set.html

iaryylr berkata...

maimeow meow,
Ya! piring percumakan...

Mohamadazhan hjDesa,
Ya unik, lebih lagi free dan berjenama, he he he!
Bro Ahmad,
Terima kasih berkongsi, saya datang!

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.