Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

COCA-COLA CRATE

KRAT PLASTIK COCA-COLA MALAYSIA
Krat untuk 24 botol Coca-Cola 250ml ini
di miliki selepas sebulan Coke botol kaca
250ml di edarkan di lembah klang.
Seronok waktu itu sebab mendapat antara krat
dan botol baru yang terawal. Waktu itu memang
agak sukar kerana jumlahnya yang agak terhad.
Krat ini pun dapat di Kuala Lumpur.
Ada yang menjualnya hingga ke Johor atau
mungkin Ke Sabah dan ada yang datang dari
jauh ke Lembah Klang semata-mata kerana
Botol dan Krat terbaru Coca-Cola.

Kini ianya mudah di dapati di mana-mana restoran
di lembah Klang, Kuala Lumpur dan Selangor.

Bagaimana di negeri negeri lain?

4 ulasan :

Spallan berkata...

Syabas Bro Saya masih belum dapat lagi ni. Pembuka botolnya pun menarik juga. Entah bilalah kan bertemu jodoh... hehehe

Iaryylr yylriar berkata...

Bro, pembuka botol tak silap ada orang menjualnya di mudah dan pasar karat, tetapi survey harga dulu lebih baik, krat ini saya beli kat Restoran makanan sayuran, kira bayar harga cagaran krat dengan botol sekalilah he he he.

Mun Kit Tee berkata...

Kuantan pun dah ada banyak restoran yang menjual Coke Sprite Fanta dalam botol-botol kaca (baru)... krat-krat Coca-Cola pun ada nampak banyak... tapi saya tak beli lagi lah......

Iaryylr yylriar berkata...

Yang baru masih segar, yang lama menanti kehancuran, walau bagaimanapun keduanya masih boleh di kejar lagi :) .

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.