Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Little Forks

Garpu lama 
hobby & collectibles
High Class Little Forks
Garpu dulu-dulu
hobby & collectibles
Garpu mencari sudu
Sekarang garpu malu-malu
- Koleksi Barang Lama -

4 ulasan :

Antik Aina berkata...

salam bro,, cantik garpu warna pink,,,suka tengok.

Spallan berkata...

cunlah bro, klasik ni, siap dengan kotak dan cover-nya yang retro-looking. syabas...

fairus berkata...

DULU-DULU MACAM PERNAH TENGOK JE.. TAPI DI MANA YA?

Iaryylr yylriar berkata...

Antik Aina,
terima kasih, garpu je ada, sudunya belum jumpa lagi :).

Spallan,
tq Bro, sayang cuma baru dapat set ini dan tak jumpa sudu lagi :)

Fairus,
aaaa! kat mana lagi kalau tak kat rumah! :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.