Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Dulang KIT KAT

Nak mengumpul apa ya? mencari idea hobi ideal?
Hobi yang menguntungkan tidak semestinya
mengambil masa yang lama. Anda boleh dapatkan
serta-merta seperti mengumpul souvenir Kit-Kat.
Menguntungkan tidak semestinya di nilai dengan
pulangan wang ringgit, tetapi nilai semasa dan
sebagainya jika apa yang di tawarkan di luar kebiasaan.
Mengapa Kit-Kat? apa sahaja pun boleh sebenarnya
asal ada minat, cuma dengan produk Kit-Kat, dapat
di perhatikan sering menawarkan cenderamata.
Pada tahun ini sahaja, terdapat lebih dari 9 souvenir
dengan pembelian produk Kit Kat terpilih seperti 3
corak mug Kit Kat, earphone Kit Kat, beg Kit Kat,
4 corak bekas Kit Kat Raya, sampul duit Raya Kit Kat,
dan yang terkini pula dulang Kit Kat. Itu tidak termasuk
pek bungkusan yang sering bertukar dan pengiklanan
yang boleh di kumpulkan. Terdapat juga souvenir
tambahan seperti fridge magnet dan mungkin
apa sahaja sewaktu promosi di jalankan.

Mungkin dalam masa beberapa tahun sahaja nanti,
jumlah souvenir Kit Kat anda dalam koleksi
adalah di luar jangkaan, siapa tahu?

Untuk melihat dulang ini dengan lebih jelas dan
juga koleksi Kit Kat yang lain,
jom kita berkunjung ke blog .... Bro Spallan



Koleksi Kit Kat Malaysia

2 ulasan :

fairus berkata...

SAYA DAH DAPAT.. MEMANG TAK DINAFIKAN BANG, KIT KAT BANYAK KELUARKAN BARANG FREE MACAM TU.. DALAM DIAM TAK DIAM SAYA DAH ADA BEBERAPA BARANG KIT KAT..

EH, MEMANG TERBAIK DER..

Mun Kit Tee berkata...

Saya baru dapat hari ini...... kebetulan pula ada promosi, dapat dengan harga yang lebih murah......

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.