Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Tickle soul with coca-cola!©

Tickle soul with coca-cola!©
Baru hendak merangkak mendapatkan tin Coca-Cola
edisi terhad terkini 2013!
Chup! Coca-Cola refresh lah together-gether
Coca-Cola #beb #lenglui #macha #bestgiler
Coca-Cola #syoknya #fuyoh #terrernya
hobbies & collectables
Tin Coca-Cola Edisi Terhad 2013
Maka pada Ahad lepas, baru boleh buat operasi santai
mencari 7 beradik tin Coca-Cola edisi terhad.
Operasi santai sebelum bekerja cuma berjaya
mengumpulkan adik beradik yang terpisah.
No:7 #terrernya,  No:3 #macha dan No:1 #beb .
Bolehlah buat Menggelitik Jiwa Dengan Coca-Cola!©
koleksi coca-cola Malaysia
Koleksi Coca-Cola 2013
Rileklah!
kita santai dengan video Coca-Cola Sharing Can
Santai Bersama Coca-Cola!© 
Jadi tidak perlu pergi banyak tempat, singgah ke dua
buah kedai 7-e sahaja. Bukan sahaja dapat tin tetapi
dapat juga borang peraduan Coca-Cola ~ 7-eleven.
Chup! refresh lah dengan Coca-Cola!
coca-cola collectibles
Borang Peraduan Coaca-Cola 2013
Jika sempat boleh masuk peraduan ini, mana tahu
dapat hp Sony Experia L atau Apple iPad Mini,
tidak pun dapat kamera digital Sony DSC-WX80/B.
Borang peraduan ini pun juga boleh di simpan
sebagai koleksi coke Coca-Cola atau
koleksi borang peraduan.

7 tin edisi terhad ini pasti menggembirakan
kolektor Coke, pengumpul lama atau baru.
Manakan tidak? 7 tin sekali keluar serentak!,
bagai kembar 7. #Fuyoh!

3 ulasan :

Mun Kit Tee berkata...

dah ada #fuyoh dan #bestgiler...
dapat kat medan selera di Kuantan...

fairus berkata...

TERINGIN JUGA NAK DAPATKAN TIN COKE TU.. TAPI TAK CARI2 LAGI..

Iaryylr yylriar berkata...

Mun Kit Tee,
Syabas! terus berusaha! disini pun masih aak sukar :)

Fairus,
Pelan pelan nanti dapat juga bro! :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.