Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Beg Sukan Milo

Beg Sukan Milo
Energise your day!
Beg sukan sebegini tidak silap iaryylr
hanya ada 2 dalam simpanan. Cuma yang
ini lebih besar tetapi sama mantap!
Kita bandingkan dengan mug milo.

5 ulasan :

deaf-angel berkata...

dulu aku ada similar milo saiz ni tapi takde foto bola tu

whycollect berkata...

Nampaknya, iaryylr boleh khaskan satu sudut untuk kolektibel berwarna hijau dan satu sudut lagi untuk benda berwarna merah, haha.
Tahniah :)

iaryylr berkata...

deaf-angel,wah, nampaknya banyak juga beg milo sebegini :)

Whycollect,
semuapun bercampur buat waktu ini, tiada tempat kusus lagi :)

Casarina berkata...

alamak .. memang tak de lagi yg ini. Kalau ada xtra bgtau akak ye ...

iaryylr berkata...

setakat ini saya nampak 4 jenis corak, entah ada lagi atau tidak corak yang lain???

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.