Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Kellogg's CORN FLAKES

Setelah mendapat info dari Blog Bro Spallan,
maka iaryylr pun telah berjaya mendapatkan
4 Keping Kellogg's Fridge Magnet edisi terhad
Untuk di simpan bersama kotak edisi terhad.
Sayang sekali tiada kotak yang sempurna,
memandangkan pelekat tambahan yang
akan merosakkan jika ditanggalkan.

Apa pun yang penting adalah souvenir
nya yang menarik untuk dikumpul.
Ada 4 keping kesemuanya disertakan sekali
dengan pembelian 2 kotak Kellogg's.
Tidak silap ini hasil tahun lepas, 2011 :) .

5 ulasan :

Spallan berkata...

betul sangat tu bro. bila ditarik fridge magnet dari kotaknya, maka rosak binasalah kotaknya, memang tak dapat diselamatkan lagi akibat daripada penggunaan gam pelekat yang sangat kuat...

fairus berkata...

BANG, BELI MAMEE DALAM BUNGKUSAN BESAR PUN ADA DAPAT PELEKAT MAGNET JUGA..

deaf-angel berkata...

cantikkk..

whycollect berkata...

Memang tertarik dengan design retro ini. Walaupun buatan baru, rupa mereka kelihatan nostalgik :D

iaryylr berkata...

Spallan,
itulah pening camna nak simpan kotak yang menarik kalu dah gitu jadinya, apalah salah diorang bungkus sebelum tampal pelekat tu

Fairus,
Wah saya memang suka makan mamee, lagi kalau dah ada souvenirnya!

Deaf-angel
Terima Kasih Bro! :)

Whycollect,
Ya, nampaknya kelloggs se;dang mengimbau kenangan silam :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.