Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

KONFEKSI SEJUKBEKU, NAMA BAND MILO?

"Konfeksi Sejukbeku" sebenarnya bukanlah nama
kepada band muzik alternatif yang di asaskan
oleh peminat Milo walau nama tersebut sesuai
dijadikan sebagai nama kepada band muzik.
Konfeksi Sejuk Beku Milo sebenarnya adalah
Aiskrim Milo berperisa Milo yang sedap
dimakan pada sebarang waktu selagi
ada keinginan dan boleh menikmatinya.
iaryylr simpan bekas aiskrim ini sebagai koleksi
'paper cup' memandangkan ianya silih berganti.
Bekas aiskrim ini untuk kandungan 3.5 oz.
Paper cup dan lid kadbod ini dibuat oleh Aladdin.
Kalau Anda hendak kumpul 'paper cup' pun
boleh, kumpul bekas aiskrim pun sama,
kumpul milo pun menarik juga :) .

6 ulasan :

fairus berkata...

MINUM MILO ANDA JADI SIHAT DAN KUAT.. ;)

iaryylr berkata...

bila dah kuat baru boleh cari barang koleksi :)

whycollect berkata...

Hehe, lama-kelamaan boleh bikin satu muzium papercup lor.
Memang muzium sedemikian wujud di Jepun.
Teruskan usaha, iaryylr :)

iaryylr berkata...

cuma tak bayak lagi Whycollect,namun lama kelamaan tentu semakin bertambah dan jadi banyak :) terima kasih whycollect! :)

nikths berkata...

saya pn ada kolek bekas aiskrim,tak kiara kertas atau plastik.Kalau ada yg kaca lagi bagus.Semua jenama ada nestle,wall's,kings,magnolia,dll.

cawan plastik yg beli minuman kat foodcourt Jusco pn kolek asalkan ada nama kat badannya.Pendek kata rumah dah jadi tempat simpanan sampah-sarap....ha ha ha..apapn teruskan mengumpul selagi berminat..

iaryylr berkata...

Wah Bro Nikths! dapatkan sebelum ianya hilang dipasaran :), postlah paper cup untuk dikongsikan :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.