Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

FIZZI COLA JAWI

Tin Minuman Fizzi Cola Jawi
Tin Minuman ini dijumpai pada Bulan Ramadhan,
Hari Jumaat 27 Julai 2012.
Jumpa sewaktu membersihkan sebuah kilang
yang akan dijadikan stor menyimpan barang.
Fizzi Cola adalah minuman keluaran Yeo's.
ianya sudah tidak dikeluarkan lagi. Bila teringat
jenama Fizzi, makan terasa pula keunikkan
air minuman berkarbonat keluaran Jenama Fizzi,
lebih lagi perisa Limau Bali dan Sarasap yang unik!.
Nampaknya iaryylr kena cari peneman Fizzi Cola
seperti Fizzi Orange, Fizzi Root Bir, Fizzi Pomelo.

8 ulasan :

DINEE berkata...

unik sekali. saya pun tak pernah dengar ada fizzi cola

fairus berkata...

SIAPA NAMANYA HAFIZI MESTI SUKA MINUMAN NI..

MgtBobber berkata...

Waah! Menarik ni bro! aku pun tak pernah tengok tin Fizzi design mcm ni, jawi plak tu! Tahniah bro!!

nikths berkata...

tahniah bro.Minuman fizzi memang sedap.Saya suka sarasap.

iaryylr berkata...

Dinee,
Wah! kalau gitu mana nak rasa air soda limau bali dan air soda sarasap lagi :)

iaryylr berkata...

fairus,
dulu tak silap nama adik angkat iaryylr Hafizi :)

iaryylr berkata...

nikths,
wah! masih ingat lagi rasanya ya?

iaryylr berkata...

MgtBobber,

Terima kasih bro, ini mungkin rezeki pada bulan Ramadhan juga :)

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.