Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Gua, Lu dan Tropicana Twister

Tropicana Twister Hijau
Gelas plastik atau tumbler ini Gua dapat di kedai
barang baru dan terpakai yang tumbuh macam
cendawan dan barang kedai macam ini pun
barang dan harga ada bagus ada tidak.
Namun tetap menjadi lubuk kolektor dan
peniaga mendapatkan barang pilihan memandangkan
ada penjimatan dari segi masa dan kos pengangkutan.
Selalu kena pergi sebab barang masuk keluar
dengan begitu pantas. Ada barang baik dan kurang baik
 mengikut pendapat hati Gua, Lu dan Dia. Kalau Gua 
sekali-sekala dalam sebulan bolehlah datang jenguk
dan angkut kalau ada yang menarik. kalau selalu
mana larat. Oklah Gua nak pergi Keluar dari ini
Gua sebab Gua nak pergi cari nafkah dulu....

4 ulasan :

Salmi Khairil berkata...

memang betui tu..hubby sy sebulan sekali mesti singgah untuk tgk barang menarik..tapi pastikan kena dengan harganya

fairus berkata...

KAT MANA KEDAI NI BANG?

iaryylr berkata...

Salmi Khairil,

barang yang menarik dan harga yang menarik, jadilah penggun bijak :)

iaryylr berkata...

Fairus,
kedai bundle dimana-mana, seperti kedai barang terpakai di pekan, kampung, dan pasar karat juga, kalau kedai barang baru dan terpakai tu seperti cash converter dan sejaringannya...,

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.