Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Mabuk atau saja-saja tunjuk mabuk?

Nak up-date blog pun terganggu tadi, jika orang paling
kuat mabuk tak bertempat kat Negara ini, tahu-tahu
sahajalah, bila mabuk nak juga mabuk gila dekat
tong sampah, tak mahu pula 2~3 ekor hantu tadi
makan sampah, entah motor siapa kena pecah tadi,
Pakai baju kolar putih, lengan panjang tapi mabuk pun
pandai nak jimat, itulah kalau minuman keras di jual
berleluasa, nanti kalau tak ada puas hati mulalah
gaduh-gaduh. Tengok berita hari-hari jenayah pun
semakin menjadi-jadi dan pelik-pelik. 'Orang mabuk
jangan di layan' kadangkala seperti sudah jadi perpepsi
persamaan orang gila dengan mabuk, sedang ianya
sesuatu yang berbeza , sehinggakan boleh tahap lepas
hukuman pula kerana mabuk sedang punca mabuk
adalah sangat jelas di rancang oleh si pemabuk.

apapun kita sambung lagi selepas ini dengan
entri hobi dan koleksi ya be da be du!

( ketawa macam hantu dan melompat keluar melalui
tingkap, terus terbang hinggap di atas bumbung
lalu menyeringai melihat bulan hi! hi! hi! hi! )

Malam sabtu mana ada seram, keh! keh! keh! keh!

Tiada ulasan :

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.