Halaman

Catatan Terkini...

iaryylr kini sedang mencari majalah, buku, komik, lencana besi, pin lama dan sebagainya untuk dibuat koleksi, juga sesuatu barang yang sealiran dengan kandungan blog ini seperti barangan souvenir, botol, gelas dan lain-lain, Segala cadangan, peluang, maklumat, sumbangan, tawaran amatlah dihargai. Buat waktu ini iaryylr boleh dihubungi melalui iaryylrcollection@gmail.com atau PM di FB.
"
kita kongsi-kongsi informasi hobi,
berpeluang bersama realisasi koleksi
"
Mencari 100 tahun Nestle di sisimu....
Хоби - собирање антиквитети

".........biar hobi berbicara..."
:)

Syoknya tengok Antique Roadshow di TV,

Undian Anda Amat Di Hargai!

Tin Milo One Voice For Gold 1.7kg

Tin Milo 1.7kg Sempena Sukan Olimpik 2008
 Tin Milo Nestle dengan semangat kesukanan.
 Tin milo 'One Voice For Gold'
Kumpul Tin Milo Selepas Makan Serbuk Milo...

4 ulasan :

fairus berkata...

KENA CARI JUGAK NI..

Spallan berkata...

dah la tin milo olimpik lama, siap ada percuma 200g pula tu, lagi rare le tin ni. di tambah pula ada sticker harga yang menunjukkan berapakah harga milo 1.7kg dijul pada tahun 2008. sebuah tin milo yang lengkap serba-serbi infonya. terbaik bro, syabas...

iaryylr berkata...

Fairus,
cari jangan tak cari :)! iaryylr dah start cari tin nie! jom cari dan kongsi!

iaryylr berkata...

Spallan,

hakikatnya di tebuk tupai nie bro, ada lubang sebenarnya! hu hu hu :(

Hobbies and Collectibles

Komen Dan Pandangan Terkini

Recent Comments Widget
Hobi dan Koleksi diseluruh dunia....
பொழுதுபோக்கு டான் தொகுக்க - Hobby & coleção
Hobby e da collezione - Хобби и коллекционные
งานอดิเรกและของสะสม - 취미 및 소장 - Hobby & Sammlerstück
hobbies et collectiones - χόμπι και συλλογές
收藏嗜好 - 收藏嗜好 - हॉबी संग्रह - هواية والتحصي
Sở thích & Bộ sưu tập - Hobi & Koleksiyon - هابی و مجموعه
Hobby & Koleksi -хоби и колекција
loisirs et collections - Hobbys und Sammlungen
hobby's en verzamelingen - Hobby's en Verzamelobjecten
Hobbies and Collectibles

DRAMATIVITI
Hobbies and Collectibles
Semua foto di dalam entri blog http://hobby-collection.blogspot.com adalah hak milik iaryylr iaryylr @ http://hobby-collection.blogspot.com, kecuali yang dinyatakan sumbernya.